Med masser af friske rabarber på hylderne og første invitation til at grille i fælledparken prøvede jeg at lave en rabarber crumble i en grill-version
Ingredienser (4 pers):
300 g rabarber
50 g sukker (Hvis man er til søde desserter skal man nok op på en 80-100g)
Crumble (opskrift “lånt” fra Hanne Ks Verden)
40 g mel
40 g havregryn
80 g smør
65 g sukker
1/4 tsk kanel
1 tsk kardemomme
Opskrift:
Forberedning :
Vask rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm
Vend dem i sukkeret og fordel dem i små staniol “pakker”
Crumble
Bland alle ingredienserne og rør dem til en sammenhængende masse.
Fordel massen på en bageplade og bag ved 200 grader i 5-10 minutter til det er gyldent (det er ikke sprødt før det er koldt).
Lad det køle og bræk/skær det i stykker på ca. 1×1 cm.
Pak det i en bøtte el. staniol
Tilberedning:
Sæt pakkerne med rabarberne på grillen i ca. 15 min og drys “crumble” over.
Server og nyd.
Læs også:
Leave a comment