Nogen gange bliver jeg irriteret over at jeg binder mig selv op på at der skal være kartofler, ris eller pasta i et måltid, så jeg er begyndt at udfordre mig selv til at forsøg med retter uden. En stor del af udfordringen er at det skal mætte lige så meget som normalt uden at være mere krævende at tilberede.
Denne ret opfylder både krav til enkelthed og mæthed – og så smager den godt :-)
Ingredienser (2 personer):
2 bøffer
1/2 hovede savoykål
2 håndfulde hasselnødder
Salt og peber
Opskrift (ca. 15 min.):
Rist nødderne på en tør pande i 5-8 min og hak dem groft, når de er færdige.
Skær kålen i tynde strimler og steg den i 3-5 min. (den skal stadig have lidt bid).
Steg bøfferne.
Bland de hakkede nødder i kålen lige inden servering, så de holder sig sprøde.
Anret, server og nyd.
Læs også:
Leave a comment