Subscribe via RSS

Skinkesnitzel med sommerrødkål

06 Jul 2011

Snitzel med salat af rødkål, appelsin og valnødder
Snitzel med salat af rødkål, appelsin og valnødder Ingredienser (2 personer):
1/4 rødkålshovede
50 g valnødder
2 appelsiner (1 til saft og 1 til filetter)
2 skinkesnitzlerOpskrift:
Skær rødkålen i tynde strimler.
Hæld appelsinsaften og salt over den.
Ælt det godt med hænderne. Man kan bare mose og klemme det godt, så man får det mørnet lidt – bare rolig rødkål er rimelig hårdfør, så der er stadig masser af knas når man tygger det efter denne behandling.
Lad det trække i en 20-30 min.

Hak valnødderne groft og rist dem på en tør pande.

Fileter den anden appelsin og skær fileterne i mindre stykker.

Steg skinkesnitzlerne (ca. 2-3 min på hver side)

Bland rødkål, nødder og appelsin sammen lige inden servering (ellers bliver appelsinen bare lilla)

Anret, server og nyd.

Snitzel med salat af rødkål, appelsin og valnødderSkinkesnitzel med sommerrødkål

Læs også:

Rabarber crumble til gril-picnic
Rosmarinolie - krydderurter på flaske
Friterede smelt - hva' for en fisk?



2 Comments on Skinkesnitzel med sommerrødkål

  1. Linn

    Smart idé til en sallat i sommertiden. Tror jeg vil teste det en dag :)

  2. Christoffer Volf

    Hej Linn

    Tak skal du have.

    Jeg er ellers ikke så meget til salat, da det ikke mætter så meget, men efter jeg har forsøgt mig med salater med kål er jeg blevet meget mere opmærksom på mulighederne – der skal nok komme mere af den slag på min blog :-)


Leave a comment

© 2015 Love food love cooking