1/4 rødkålshovede
50 g valnødder
2 appelsiner (1 til saft og 1 til filetter)
2 skinkesnitzlerOpskrift:
Skær rødkålen i tynde strimler.
Hæld appelsinsaften og salt over den.
Ælt det godt med hænderne. Man kan bare mose og klemme det godt, så man får det mørnet lidt – bare rolig rødkål er rimelig hårdfør, så der er stadig masser af knas når man tygger det efter denne behandling.
Lad det trække i en 20-30 min.
Hak valnødderne groft og rist dem på en tør pande.
Fileter den anden appelsin og skær fileterne i mindre stykker.
Steg skinkesnitzlerne (ca. 2-3 min på hver side)
Bland rødkål, nødder og appelsin sammen lige inden servering (ellers bliver appelsinen bare lilla)
Anret, server og nyd.
Læs også:
July 12th, 2011
Smart idé til en sallat i sommertiden. Tror jeg vil teste det en dag :)
July 12th, 2011
Hej Linn
Tak skal du have.
Jeg er ellers ikke så meget til salat, da det ikke mætter så meget, men efter jeg har forsøgt mig med salater med kål er jeg blevet meget mere opmærksom på mulighederne – der skal nok komme mere af den slag på min blog :-)