Der er jo nogen gange hvor man ikke har så meget tid til at lave mad. Dette betyder dog ikke at man skal give afkald på et velsmagende og nærende måltid af gode råvare.
Jeg har lavet det nogle gange. Det tager 10 min og det er bare med hvad der lige er i køleskabet … en god måde at få brugt forskellige rester på.
Hovedprincippet er at de ingredienser man kommer i kræver kort tilberedningstid og skæres meget tyndt (gulerødder er derfor ikke en højder, med mindre man kan lide det knaser eller virkelig kan snitte fint). Jeg havde ikke kød i denne version, men hvis man nu har en stegt kyllingelår fra aftenen før, pålægsrest el.lig. kan man jo putte det i.
Ingredienser (1 pers) :
1 portion nudler (eller i dette tilfælde 2 friske lasagneplader skåret til nudler)
1/2 løg
1 lille fed hvidløg
Lidt spidskål
Lidt bønnespirer
Lidt ærter (friske)
2 tsk. boullion
1 tsk revet ingefær
en sjat chilisovs
Opskrift:
Kom alle ingredienser i en skål
Rør rundt og lad stå 2-3 min og der er en dejlig skål nudler med friske grøntsager
Server og nyd
Læs også:
July 15th, 2011
Er det meget tøset, hvis jeg siger, at jeg er helt vild med den skål, du har lavet maden i :-)
July 15th, 2011
Ha ha … det er nok tøset, men nu er det min kærestes skåle så det er helt ok fo mig :-)
August 2nd, 2011
Nu har jeg været inde og kigge din dejligt simple opskrift adskillige gange.. Jeg elsker hurtig, men god mad med et minimalt forbrug af redskaber, så nu skal den afprøves :-)
.. Og smukt ser det jo også ud!
August 3rd, 2011
Ja hurtig mad behøver hverken være usundt eller kedeligt – man skal bare lige tænke lidt ud af boksen og så dukker der fantastiske måltider op :-)
August 4th, 2011
Det blev også godt.. min version var bare med spidskål, rødløg, rød peberfrugt og pandestegt kylling :)
Du har helt ret og faktisk er mange af mine bedste retter opstået ud fra hvad-har-jeg-lige-i-køkkenet princippet..