Subscribe via RSS

Æble med råcreme … lidt til den søde tand

29 Jul 2011

Æble og råcreme

Æble og råcremeEn af mine rigtig gode venner var på besøg en lørdag inden vi skulle træne for at spise morgenmad (Brunch er bare et af de ord der aldrig rigtig er kommet ind i mit daglige ordforråd, men det var nok mere brunch end morgenmad) – og når vi nu skulle træne, kunne vi jo lige så godt få lidt ekstra energi at køre på, så jeg fiksede lige noget kanel-råcreme og lidt æbler – Det var måske mere en dessert, men det var heller ikke det eneste vi spiste :-)

Ingredienser (3 personer):
2 æbler
2 æggeblommer (pasteuriserede)
4 spsk sukker
1 1/2 tsk kanel
1 1/2 dl piskefløde

Opskrift:
Pisk æggeblommer, sukker og kanel til det bliver luftigt og næsten helt hvidt.
Pisk fløden til en let skum og vend (ikke piske) den i de luftige æggeblommer.
Fjern kærnehuset fra æblerne og skær dem i små stykker.

Anret, server og nyd

Æble og råcreme

Læs også:

Klatkage på müsligrød - En slags madens grimme ælling
Sprøde potato skins - Soul food, madspilds sexede søster
Fish 'n' chips med tartare sauce



Leave a comment

© 2015 Love food love cooking