Subscribe via RSS

Saltmandler

02 Sep 2011

Hjemmelavede saltmandler

Hjemmelavede saltmandlerDet er rart at have noget på bordet inden der kommer gæster, så man kan købe lidt tid til at anrette, uden de går og sulter.

En klassiker fra Spanien er saltmandler, men her i Danmark er det ikke lige noget man kan købe i supermarkederne. Heldigvis er det ufattelig let at lave selv :-)

De er lækre både som snacks eller på en tapastallerken.

Ingredienser:
100 g mandler
1 dl vand
1 spsk salt

Opskrift:
Kom mandler, salt og vand i en kasserolle og et rundt til saltet et opløst.
Lad det simre uden at røre i det til vandet er fordampet.
Hæld mandlerne på en bageplade of tør dem i ovnen i ca. 15 min ved 150 grader

Server og nyd.

Hjemmelavede saltmandler

Læs også:

Friterede smelt - hva' for en fisk?
Macarons uden sort magi
Macarons med klementinsmag - perfekt alternativ i julen



One Response to Saltmandler


Leave a comment

© 2015 Love food love cooking