Selvom jeg elsker at lave mad er der dage hvor jeg enten ikke har tid til at stå lang tid i køkkenet eller bare har mere lydt til at slappe af. Det betyder dog ikke jeg går ned på smag.
Der var en lammefilet i supermarkedet, dejlig hurtig at tilberede, og så bare lige kartofler og tomater og der var dejlig aftensmad som kun krævede 10-15 min. i køkkenet.
Ingredienser (2 personer):
1 lammefilet
Ca. 10 kartofler
Ca. 10 tomater (gerne på stilk)
1 dl cremefraise
5-10 stængler frisk oragano
Salt, peber, eddike og citronsaft
Opskrift:
Vend kartoflerne i lidt olie, salt og peber og kom dem i ovnen i ca. 45 min.
Når kartoflerne mangler 10 min. lægges tomaterne i ovnen.
Hak oraganoen fint og rør den i cremefraisen til en kold sauce og smag det til med salt, peber, eddike og citron).
Brun lammefileten for fuld varme ca. 1 min. på hver side, sæt den så i ovnen ved 200 grader i 6-8 min. og lad den så hvile i 3-4 min.
Anret, server og nyd.
Læs også:


One Response to Lammefilet med ovnstegte kartofler og tomater
Leave a comment