Jeg har aldrig prøvet at lave gnocchi før, men da der forleden var en rest kogte kartofler fra dagen før var det oplagt endeligt at få det prøvet af.
Et hurtigt kig på “the inter-web” og sikrede mig at resten af ingredienserne bare var æggeblomme og mel, som allerede var her hjemme – det var bare at gå igang.
Det store spørgsmål er som om det ville være svært, for som det er med sådanne ting, finder man først ud af om konsistensen i dejen er god EFTER man har kogt dem … og for at være ærlig, så var den der ikke helt. De blev lidt for bløde i det, til jeg kan være bekendt at lægge en opskrift op.
Konsistensen var dog det eneste der ikke var som det skulle være :-)
Jeg havde fundet nogle poussiner son jeg lavede til. De havde fået lidt frisk salvie og rosemarin inden i og var første kogt sammen med nogle løg der var brunet lidt af i en 15-20 min. Bagefter blev de drysset med salt og peber og brunet af på en pande så de fik lidt sprødt skind.
Resten af væden, poussinerne havde kogt i, blev reduceret og så jævnet med lidt mel og mælk, og blev dermed til sauce for gnocchierne.
Smag var der masser af i retten, så jeg må på hesten igen med gnocchierne, så jeg kan få smidt en opskrift op.
Læs også:
Leave a comment