Subscribe via RSS

Kunstige kaviar

Sådan laver man selv kunstig kaviar

Kunstige kaviar er en sjov måde at forandre et udtryk, da man vender op og ned på hvad smag en give form bør have og omvendt.

Et godt tilbehør, som både giver en ekstra dimension visuelt, smag og tekstur.

Basen er en væske med koncentreret smag efter eget ønske, som tilsættes lidt husblas under jævn varme (ca. 3/4 mængde i forhold til gele –  dem jeg bruger svare det til 1 1/4 blad pr. dl væske)

Til at “forme” dem skal man bruge en sprøjte og neutral olie (raps eller solsikke) som er koldt – gerne 30 min i fryseren inden brug.
Sådan laver man selv kunstig kaviar

Dryp nu en dråbe ad gangen i den kolde olie, så indkapsler olien dråberne og kulden får dem til at “hærde”.
Sådan laver man selv kunstig kaviar

Sæt dem i køleskabet i olien indtil de skal bruges og skyld så forsigtig olie af dem med koldt vand
Sådan laver man selv kunstig kaviar

Eksempelvis tomatkaviar til kylling
kunstig kaviar.

Se lofolocos opskrifter med kunstige kaviar



© 2015 Love food love cooking